Kahvakuulaurheilu – tämän hetken kaikista tärkein ja ehkä siitä on pikkuhiljaa tullut nyrkkeilyn ohella myös rakkain laji urheilun saralla.

Kun yli vuosi sitten liityin Lift Me Up -kuulaseuraan, nostamisesta tuli vieläkin vakavampi asia itselle. Ilon kautta teen sitä edelleen mutta seuraan liityttyäni huomasin, että juuri sitä olin kaivannut; vertaistukea ja mahtavaa porukkaa joka oli, no aika sitoutunutta sakkia. Aika nopeasti tutustuin ihmisiin, mikä ehkä itselleni ei ole niin helppoa ja löysin yhtäkkiä itseni kuvaamasta kurssia, kirjoittamasta seuran blogiin ja retkeilemästä Nuuksiossa. Tämän vuoden alusta menin mukaan hallitukseen ja tulen vetämään myös viikkotreenejä sunnuntaisin.

Aika paljon tapahtunut vuodessa ja uskon, että se johtuu seurasta, sen jäsenistä ja kuinka kaikki uudet jäsenet otetaan avosylin mukaan toimintaan ja kannustetaan. Kiitos Liftarit siitä ♡ Ilo olla mukana!

Ei tämä nyt kuitenkaan aina pelkkää ruusuilla tanssimista ole… Se hetki kun tuntuu, että vihaat koko rautamötikkää ja voisit viskata sen pidemmälle kuin sinne pimeimpään reikään kirosanojen saattelemana mutta treenin loputtua mietit, ettei se nyt ollutkaan niin hirveää kun siitä selvisi ja kaikki ikävät ajatukset kaikkoavat ja alkaa suunnitella seuraavaa treeniä.

Kuva Max Käär

Ehkä kuulanostamisessa kiehtoo se, että aina voit olla parempi ja kehittyä, saada hiottua tekniikkaa ihan vähän paremmaksi, toisin sanoen koskaan et ole valmis ja tuskin tuletkaan. Itselläni on isoja tavoitteita nostamisen suhteen, en ota paineita mutta meinaan tehdä pirusti töitä sen eteen jotta saavutan ne.

En oikeastaan tiedä mitä halusin tällä kaikella sanoa, ehkä sen että kuula on mahtava väline ja jos olet joskus miettinyt sen kokeilemista tai liittymistä kuulaseuraan niin älä mieti enää!

Tulevana sunnuntaina Lift Me Up järjestää avoimet treenit ja olet tervetullut sinne yksin, kaksin tai vaikka kolmisin. Treenit järjestetään Optimal Performance Centerillä, Elimäenkatu 9 Vallilassa.

Lisäksi 26.3. järjestetään kahvakuulaurheilun peruskurssi jossa opitaan oikeat ja turvalliset nostotekniikat.

Ihanaa loppuviikkoa ja toivottavasti jokainen löytää sen oman lajinsa jonka vie mennessään oli se sitten mikä tahansa!

-A