Kärsitkö lihaskireyksistä, jännitystiloista tai tuki-ja liikuntaelinvaivoista, haluatko rentoutusta, tulla palauttavaan hierontaan urheilun jälkeen tai vain ylläpitävään hierontaan?

Hieronnalla pyritään nopeuttamaan palautumista, lievittämään lihaskireyksiä ja kiputiloja, ehkäisemään rasitusvammojen syntymistä, parantamaan aineenvaihduntaa, pehmentämään arpikudosta, edistämään vammojen paranemista, rentouttamaan ja poistamaan stressiä.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma käyttäen erilaisia hierontaotteita sekä nivel- ja pehmytkudostekniikoita.

Olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen ja käytän hoidoissa erilaisia tekniikoita tapauskohtaisesti; hieronta, poikittaishieronta, mobilisoiva hieronta, vipuvarsi- ja myofaskiaaliset tekniikat, MET (muscle energy technique) sekä yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito käyttäen manuaalista terapiaa.

 

Huomioitavaa:

  • Ensimmäisellä hoitokerralla asiakas täyttää esitietolomakkeen, tehdään alkuhaastattelu, katsotaan ryhti ja mahdolliset virheasennot sekä tehdään liikkuvuustestit jotka otetaan huomioon hoitosuunnitelmaa laadittaessa ja tähän suositellaan 60min aikaa (alkuhaastattelu ja tutkiminen kestää n. 10min).

    Huolellisella tutkimisella pyritään selvittämään vaivan syy ja näin ollen tekemään oikeanlainen hoitosuunnitelma ja sitä kautta auttamaan asiakasta voimaan paremmin.
    Rentouttavaan hierontaan tullessa ei tehdä tutkimusta.

  • Aikaa varatessa on hyvä huomioida, että hieron kahdessa eri paikassa; ma-to Pulu Garagella, Haahkatie 5C ja perjantaisin Lauttasaaren Ladyllä, Vattuniemenkuja 5F. Jos kuitenkin haluat perjantaisin hierontaa Pulu Garagella mainitse siitä varauksen yhteydessä.
  • Huomioithan, että ajanvaraus on sitova. Peruutus tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Maksutapana käy: käteinen, mobilepay sekä yleisimmät maksukortit